Companii Stiri Tech

Peste un milion de euro in cloud

15/06/2015 < 1 min read

Peste un milion de euro in cloud

Reading Time: < 1 minut

Fondul de investitii private Catalyst Romania a investit peste un milion de euro in compania de cloud software 123ContactForm, preluand un pachet minoritar de actiuni.

Majorarea de capital va ajuta 123ContactForm, companie care dezvolta produse software de formulare si sondaje pentru companii si ONG-uri la nivel global, sa dezvolte produse noi, sa intensifice eforturile de marketing si sa-si extinda echipa.

„123ContactForm este o companie solida, cu un bun management si cu o crestere rapida, care are un potential deosebit de a continua dezvoltarea la nivel global. Investitia se potriveste perfect profilului Catalyst Romania – de a sustine o companie romaneasca de tehnologie cu crestere ridicata si cu un istoric de vanzari globale pentru produse software adaptabile”, a declarat Marius Ghenea, Catalyst Romania.

123ContactForm a fost fondata in 2010 ca o companie care dezvolta software usor de utilizat pentru creatorii de formulare. Din echipa initiala au facut parte Florin Cornianu (CEO) si Tudor Bastea (CTO), din 2011 alaturandu-se si Adrian Gheara in calitate de consultant si membru al board-ului, in urma unei investitii acordate companiei. Compania are sediul in Timisoara si o echipa de 42 de membri. Distribuite ca solutii cloud SaaS (Software as a Service), serviciile sale sunt utilizate in principal de pietele anglofone (SUA, Canada, Marea Britanie si Australia), dar si de catre clienti din tari vorbitoare de limba spaniola.

Pe langa 123ContactForm, Catalyst Romania a mai investit in avocatnet.ro, Simartis Telecom, elefant.ro si GHG. Fondul sustine IMM-urile autohtone care activeaza in special in tehnologie, media si Telecom, cu investitii cuprinse intre 500.000 si 2 milioane de euro.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă