Management Stiri

O investiție fără riscuri: Pan-European Executive MBA la București

27 mai 2021 3 min

O investiție fără riscuri: Pan-European Executive MBA la București

Reading Time: 3 minute

Într-o perioadă în care un simplu anunț poate duce la prăbușirea unei piețe, aducând pierderi semnificative pentru milioane de investitori, cum s-a întâmplat recent în domeniul criptomonedelor, poate ar fi momentul potrivit să ne îndreptăm atenția și spre una dintre cele mai sigure investiții, cea în educație. Dacă vi se pare o idee bună, atunci este bine să știți că programul Pan-European Executive MBA cu diploma dublă de la Universitatea York , UK și Universitatea Strasbourg , Franta oferit de CITY College, Campusul European al Universității York  ajunge și la București.

University of York Heslington Hall Area April 2018 Alex Holland 1 1 scaled
Heslington Hall – May 2018

Se spune că perioadele marcate de crize sunt cele mai potrivite pentru investiții, iar dacă vă doriți o investiție sigură, cea în educație este răspunsul, mai ales că acum puteți să vă continuați munca și să studiați în același timp chiar din București. Cei care vor opta pentru programul EMBA oferit la București de CITY College, Campusul European al Universității York pe lângă diploma dublă oferită de Univesitatea York și de Universitatea Strasbourg, vor beneficia și de o adevărată experiență internațională: trei călătorii de studii – în York (Marea Britanie), Strasbourg (Franța) și Salonic (Grecia).

Prof. Leslie Szamosi MBA director scaled

„Atunci când am căutat soluții prin care să îmbunătățim programul nostru de Executive MBA, cea mai bună direcție a fost creșterea adaptabilității pentru mediul European. Cea mai importantă componentă pe care am introdus-o a fost acordarea a două diplome la absolvire, atât de la Universitatea York cât și de la Universitatea Strasbourg. Astfel, studenții vor fi expuși mediilor academice de la cele două prestigioase universități la care se adaugă, în plus, o săptămână de studiu în Salonic”, spune pentru Biz ,Prof. Leslie Szamosi , MBA Director CITY College, University of York Europe Campus

Cursurile sunt susținute de profesori internaționali de la universități prestigioase din întreaga lume, dar și de experți din mediul de business cu o îndelungată experiență profesională. Pan-European Executive MBA  este unul exclusiv internațional cu multe oportunități de networking, fiind totodată și un program inovator, special creat pentru managerii și profesioniștii din business din zilele noastre care au nevoie să își îmbunătățească cunoștințele și abilitățile pentru dezvoltarea lor profesională și personală. 

Programul este ușor accesibil managerilor foarte ocupați care doresc să continue munca în paralel cu studiile, astfel că aceștia pot alege între modul de livrare executive (face-to-face plus trei călătorii internaționale) sau modul de livrare executive blended (online plus cele trei călătorii internaționale). Curricula pune accentul pe învățarea experimentală prin proiecte din viața reală, workshop-uri și coaching în carieră, lărgind spectrul de aplicare a teoriei și abilităților și construind abilități de leadership strategic. Participanții la program se pot specializa în una dintre ariile managementului, alegând una dintre cele șase disponibile: General Management, Marketing, Finance, Logistics and Supply Chain Management, Health Care Management, Human Resource Management.

Obținerea a două diplome universitare face ca studentul să devină parte dintr-un mediu educațional cu o bogată moșternire și tradiție primite de la ambele universități. Universitatea York este una dintre instituțiile de top la nivel global, membră a prestigiosului grup Russel din care fac parte cele mai bune 24 de universități din UK și deține premiul Gold Teaching Excellence Framework Award. Universitatea Strasbourg a fost fondată în 1631 și se mândrește cu 18 laureați ai Premiului Nobel. Conform clasamentului mondial al universităților, este a șasea cea mai bună instituție de învățământ superior din Franța și printre cele mai bune 150 de universități din lume.

Programul EMBA oferit de CITY College, Campusul European al Universității York  este acreditat de Asociația MBA-urilor și Chartered Management Institute din Marea Britanie (CMI).

Pentru mai multe informatii despre Executive MBA–ul Pan-European oferit de catre CITY College, Campusul European al Universitatii York cat si cerintele pentru inscriere la program va rugam sa vizitati:

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: