Stiri

Petreceri unicat marca #TheDate

10 mai 2016 < 1 min

Petreceri unicat marca #TheDate

Reading Time: < 1 minut

Vara aceasta, mai multe petreceri unicat cu tematica diferita, desfasurate sub semnul socializarii, vor avea loc o data pe luna sub numele #TheDate, de fiecare data intr-o locatie noua si sub o alta tematica.

„Petrecerile #TheDate isi propun sa devina locul de intalnire al unei comunitati de oameni care iubesc viata si party-urile, un loc in care participantii vor reveni pentru a continua discutia inceputa in editia anterioara. Petrecerile #TheDate se vor tine o data pe luna si vor avea, la fiecare editie, cate o tema si o locatie diferita”, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Prima petrecere din serie, „Sail Me, Baby”, are loc sambata, 14 mai, de la 22:30, pe terasa Promenada Mall din Bucuresti, si este inspirata de insulele exotice, in care poti face sailing zi si noapte. In premiera in Romania, pe terasa Promenada Mall se va urca o barca de 6,5 pe 3 metri care va juca rolul de pupitrul al DJ-ului. Invitatul special este DJ-ul Bogdan Popoviciu, care a mixat in cele mai mari cluburi din Bucuresti si din Romania. Pe scena va urca si o trupa instrumentala, care va canta live.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: