Companii Stiri

Piata de leasing operational, in crestere

28 iul. 2016 < 1 min

Piata de leasing operational, in crestere

Reading Time: < 1 minut

Piata de leasing operational a atins nivelul de 57.000 de unitati in administrare la finalul primei jumatati a anului, cu aproximativ 1.300 de vehicule mai mult fata de finalul anului 2015 si in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In primul semestru al anului au fost inmatriculate aproximativ 6.000 de autovehicule de catre companiile de leasing operational, adica 14% din totalul inmatricularilor noi (42.000 de autoturisme si autovehicule comerciale usoare). Fata de primul trimestru, cifrele arata o crestere a ponderii leasingului operational in total inmatriculari cu 2%. Astfel, previziunea pentru finalul anului – 60.000 de autovehicule in administrare – poate fi indeplinita.

„In trimestrul doi al anului, piata de leasing operational a continuat cresterea. Ne bucuram sa vedem ca leasingul operational a devenit o solutie general adoptata pentru exploatarea parcurilor auto. Acest lucru este confirmat de cresterea ponderii din totalul inmatricularilor auto”, spune Bogdan Apahidean, presedintele Asociatiei Societatilor de Leasing Operational (ASLO).

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: