Business Stiri Tech

Pick-up, un clasic care se reinventează în ediții limitate

28 mai 2020 < 1 min

Pick-up, un clasic care se reinventează în ediții limitate

Reading Time: < 1 minut

Technics lansează sistemul de pick-up SL-1210GAE Limited Edition pentru a celebra cea de-a 55-a aniversare a mărcii. Echipamentul este fabricat integral în Japonia de către artizani, cu un nivel ridicat de procesare manuală. 

Pick-up-ul prezintă o construcție în trei straturi cu o placă superioară rigidă din alamă, o placă medie turnată din aluminiu și o acoperire solidă din cauciuc pentru întreg ansamblul în vederea eliminării rezonanțelor nedorite, obținând astfel un nivel ridicat de rigiditate și amortizare a vibrațiilor. Aceste elemente asigură o stabilitate uniformă de rotire și o masă inerțială ridicată superioară SP-10MK2 (sistemul de pick-up standard folosit de posturile de radio din întreaga lume), precum și o masă inerțială de peste două ori mai mare decât SL-1200MK5.

Brațul este confecționat din magneziu ușor, cu un efect sporit de amortizare, fabricat prin trefilare la rece pentru a îmbunătăți caracteristicile materialului și pentru a obține gradul ridicat de precizie cerut.

Terminalele fono forjate din alamă și placate cu aur precum și terminalele de bază previn degradarea calității sunetului, permițând atașarea și detașarea facilă a cablurilor.

La dezvoltarea SL-1210GAE, Technics a colaborat cu Nagaoka, un fabricant cu o reputație globală în domeniul acelor imprimatoare și a sistemelor de pick-up.

SL-1210GAE va fi disponibil în Europa începând cu iunie 2020, într-o serie limitată de doar 800 de unități, la prețul de 4499 de euro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: