Marketing Stiri

Pina Colada sau Pepene Rosu?

30 iun. 2015 2 min

Pina Colada sau Pepene Rosu?

Reading Time: 2 minute

Activia_pepene_rosuDanone a lansat doua noi sortimente ale brandului Activia de baut: Activia Pina Colada si Activia Pepene Rosu, ocazie cu care www.activia.ro utilizatorii sunt invitati sa voteze gustul care li se potriveste.

Ei pot alege ce vara prefera: Vara #PinaColada sau Vara #PepeneRosu votand produsul preferat si vor intra asfel in competitia verii. Daca vara castigatoare va fi #PinaColada, premiul consta intr-o saptamana de relaxare in Palma de Mallorca, iar daca vara castigatoare va fi #PepeneRosu, premiul este o saptamana de sporturi de apa si aventura in Antalya.

Activia_pina_coladaIn plus, in fiecare saptamana pot castiga ceva special pentru vara: biciclete Biciclop.ro, ochelari de soare de la Optiplaza si lotiuni de plaja Garnier.

Activia, cel mai consumat iaurt probiotic din lume, a fost lansat pe piata romaneasca in anul 2001, portofoliul marcii curprinzand in prezent 28 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis. Produs in fabrica din Bucuresti, Activia se exporta si in alte tari din Europa. Gama Activia cuprinde in Romania produse variate: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale si fructe, iaurturi de baut cu sau fara fructe, gama Activia Mic dejun, cu topper de cereale, cat si iaurturi dietetice cu fructe, cu 0% grasime, continut redus de zaharuri si indulcitori.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: