Finanțe Stiri

Credit de investiții imobiliare în lei, cu dobândă fixă, de la Piraeus Bank

26 iul. 2018 < 1 min

Credit de investiții imobiliare în lei, cu dobândă fixă, de la Piraeus Bank

Reading Time: < 1 minut

Piraeus Bank România lansează creditul de investiții imobiliare în lei, cu dobânda fixă, de 5,65%, în primii cinci ani.

Nivelul redus al dobânzii plasează noul produs în topul primelor 4 oferte disponibile pe piața locală, arată banca, într-un comunicat de presă.

Oferta include o puternică componentă de loializare. Dobânda de 5.65% se acordă clienților care încasează venituri în conturi deschise la Piraeus Bank România, pentru care avansul minim solicitat este de doar 15%.

Creditul de investiții imobiliare se acordă pe o perioada de până la 30 ani și este destinat achiziționării, construcției de imobile, sau refinanțării altor credite de investiții imobiliare. Valoarea împrumutului acordat variază și este cuprinsă între echivalentul în lei a 5.000, respectiv 250.000 de Euro.

 „Oferta Piraeus Bank România răspunde unor nevoi curente ale consumatorilor de produse bancare din România și anume predictibilitate și costuri de creditare reduse. Acest nou produs este soluția noastă la semnalele primite din partea lor. Susținuți de doi investitori puternici, așa cum sunt J.C. Flowers & Co. și BERD, urmărim să oferim clienților noștri produse și servicii care să-i ajute să-și ducă planurile la bun sfârșit, cu mai multă încredere și cu mai puține griji”, a declarat Mădălina Otilia Teodorescu, Vicepreședinte Piraeus Bank România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: