Companii Lifestyle

Piraeus Bank Romania ofera asigurarea de sanatate dedicata tratarii cancerului

21 sept. 2015 < 1 min

Piraeus Bank Romania ofera asigurarea de sanatate dedicata tratarii cancerului

Reading Time: < 1 minut

Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai, incepand cu 1 octombrie, in exclusivitate si timp de 3 luni, un produs de asigurare dedicat tratarii cancerului. Lansat in parteneriat cu Ergo Asigurari de Viata,  Ergo Korrekt acopera costurile de tratament in clinici specializate din strainatate pentru cei care se imbolnavesc de cancer sau descopera orice tip de tumori maligne in perioada asigurata, in limita a 500.000 de euro pe an, cu o limita de 1.000.000 de euro pe viata.

„Continuam sa ne indeplinim angajamentul de a inova pe piata financiara din Romania […]. Un roman din patru se imbolnaveste de o forma de cancer pana la varsta de 75 de ani, iar an de an se inregistreaza 78.000 de cazuri noi. Produsul de asigurare pe care-l oferim acum exclusiv clientilor nostri, alaturi de Ergo Romania, vine cu beneficii unice in acest moment pe piata, care le da posibilitatea sa-si asigure cel mai de pret bun: propria lor viata”, a declarat Madalina Teodorescu, Deputy CEO Piraeus Bank Romania.

Polita de asigurare functioneaza in 3 pasi, ganditi pentru sustinerea nevoilor celor aflati in aceasta situatie, dupa cum urmeaza:

  1. Diagnosticul este confirmat si se stabileste un plan de tratament impreuna cu experti cunoscuti la nivel mondial, specializati in tratarea fiecarui tip de cancer.
  2. Pacientului i se prezinta opţiunile pentru tratament, intr-unul din centrele afiliate din toata lumea, spre exemplu: Memorial Sloan-Kettering, Johns Hopkins.
  3. Specialistii „Best Doctors” identifica cei mai potriviti medici din reteaua globala de specialisti, si se ocupa in primul rand de acoperirea costurilor asociate tratamentului afectiunii, precum si de plata tuturor cheltuielilor de transport si cazare pentru pacient, dar si pentru insotitorul sau.

Suma totala asigurata ajunge pana la 500.000 de euro pe an, cu o limita de 1.000.000 de euro pe viata, cu urmatoarele costuri, ce variaza in funcţie de pragul ales.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: