Business Companii Stiri

Încă două orașe din România pe harta Glovo

1 sept. 2020 < 1 min

Încă două orașe din România pe harta Glovo

Reading Time: < 1 minut

Glovo a devenit, începând de azi, disponibil în două noi orașe: Zalău și Roman. Astfel, locuitorii acestor orașe vor putea folosi aplicația de servicii de livrare rapidă pentru a cumpăra, primi sau trimite orice produs, din și în perimetrul orașelor în care se află.

Pentru început, parteneri ai aplicației în cele două noi orașe sunt KFC și Kaufland, iar în perioada urrmătoare, va crește numărul curierilor din aceste noi orașe și vor fi adăugate în aplicație cât mai mulți parteneri locali, de la restaurante, florării și pet shop-uri până la magazine de cosmetice, librării și nu numai, după cum precizează General Manager -ul  Glovo România, Victor Răcariu,

Odată cu aceste lansări, serviciul Glovo devine disponibil în 32 de orașe din România, printre care se numără București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu și alte capitale de județ.

Aplicația Glovo cuprinde categorii predefinite care pot fi selectate de utilizatori în funcție de nevoile lor: Mâncare, Supermarket, Livrare rapidă, Farmacie sau Magazine. Acestor categorii, care apar pe măsură ce noi parteneri sunt adăugați în aplicație, li se adaugă și butonul ”Orice”, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a comanda produse sau articole disponibile în orașul lor, dar care nu se află în categoriile predefinite.

De la lansarea din mai 2018 și până în prezent, 26 milioane de produse au fost comandate prin intermediul aplicației de livrare rapidă Glovo, cele mai multe fiind plasate în categoriile restaurante, supermarket și curierat.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: