Finanțe Stiri Tech

Platforma de crowdfunding pentru romanii cu initiativa1 min

20/07/2015 1 min read

author:

Platforma de crowdfunding pentru romanii cu initiativa1 min

Reading Time: 1 minut

Sprijina.ro este o noua platforma de crowdfunding destinata romanilor cu initiativa, dar si organizatiilor neguvernamentale, fundatiilor corporate sau companiilor dornice sa se implice in promovarea si sustinerea financiara a unor proiecte cu impact asupra comunitatii.

“In 2014, companiile romanesti au utilizat doar un sfert din plafonul de sponsorizare deductibil de catre autoritati pentru a sprijini cauze si proiecte cu perspectiva. Este un procent mult sub media europeana, de 43%. Si vorbim de un plafon ce a depasit suma de 500 de milioane euro in Romania, anul trecut”, declara Remus Pakei, project manager la Sprijina.ro.

In prezent, sprijina.ro acopera 28 de categorii de cauze/proiecte, de la antreprenoriat, la educatie, cultura, sport, mediu sau calatorii. Platforma este un proiect 100% romanesc, dezvoltat de o echipa de antreprenori si specialisti cu expertiza in online, web developement, promovare si fundraising.

Platforma poate fi utilizata ca initiator de orice persoana juridica, ONG sau persoana fizica, cu conditia sa aiba nationalitate romana, varsta de peste 18 ani. Sustinatorii pot fi persoane fizice, companii sau organizatii non-profit din orice colt al lumii. Sustinatorii proiectelor pot sprijini financiar cauzele exclusiv prin transfer bancar sau plata online cu cardul, urmand ca, ulterior, sa poata opta pentru plata via SMS.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE