Business Companii Stiri

Platforma de telemedicină Medicentrum își dublează numărul de medici

25 mart. 2020 < 1 min

Platforma de telemedicină Medicentrum își dublează numărul de medici

Reading Time: < 1 minut

Medicentrum, cea mai mare platformă de evaluare medicală la distanță din România, își dublează numărul de medici înregistrați pentru a face față nevoii crescute de evaluări medicale la distanță. Măsura vine ca urmare a ordinului dat de autorități prin care se suspendă internările pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente și investigații medicale spitalicești care nu reprezintă urgență și care pot fi reprogramate, pentru o perioadă de 14 zile.

La momentul actual, Medicentrum oferă acces la peste 120 de specialiști care acoperă toate specializările medicale, numărul medicilor urmând să devină aproape dublu în zilele viitoare – mai mult de 100 de medici vor deveni  activi în platformă.

”Ne asigurăm pacienții că vor fi puși în contact cu medici excepționali, din întreaga țară, care se vor dedica 100% cazurilor care le sunt atribuite”, a declarat dr. Horațiu Ioani, fondator Medicentrum. El este medic neurochirurg și are o experiență de 3 ani în telemedicină. El a lucrat 7 ani în Marea Britanie și s-a întors în România pentru a profesa și cu dorința de ajuta la schimbarea în bine a sistemului medical.

Timpul mediu de răspuns în acest moment la Medicentrum pentru orice solicitare este de 36 de ore. Prețul pentru o evaluare medicală variază între 50 lei și 350 lei, în funcție de specializarea medicală dorită.

Un pacient va primi îndrumarea către un specialist de la medicul său de familie. Dacă el nu are un medic de familie sau nu îl poate contacta, pe Medicentrum poate găsi un medic de familie care sa îl consilieze. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: