Companii Stiri

Sprijin de 300.000 de la Fundatia Orange

10 dec. 2015 < 1 min

Sprijin de 300.000 de la Fundatia Orange

Reading Time: < 1 minut

Fundatia Orange lanseaza o noua editie a concursului de proiecte “Lumea prin culoare si sunet”. Fondul de finantare sustine initiative propuse de organizatii nonprofit care doresc sa implementeze proiecte, in special cu ajutorul tehnologiilor digitale, in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere, de auz sau alte deficiente asociate.

Este pentru al cincilea an consecutiv cand Fundatia Orange finanteaza proiecte ce contribuie la imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz si la integrarea sociala a acestora, prin facilitarea accesului la educatie, la sanatate si la cultura.

Valoarea totala a finantarii pentru proiectele castigatoare in 2016 este de 300.000 de euro. Sprijinul financiar acordat de Fundatia Orange unui proiect poate varia intre 20.000 si 50.000 de euro.

Proiectele pot fi inscrise pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro pana la 21 ianuarie 2016.

Proiectele castigatoare vor fi alese de un juriu format din membrii Consiliului Director al Fundatiei Orange.

La editia precedenta a concursului, organizatiile castigatoare au fost: Asociatia Audiosofia, Biblioteca Nationala a Romaniei, Sense International (Romania), Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz “Sfanta Maria” din Bucuresti, Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual, Asociatia “Asculta Viata” si Lions Club Arad.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: