BizRemote by certSIGN Stiri Tech

Platformă Netopia pentru comenzi de la restaurante, magazine și producători locali

14/07/2020 2 min read

Platformă Netopia pentru comenzi de la restaurante, magazine și producători locali

Reading Time: 2 minute

Netopia Payments, cel mai mare procesator de plăți electronice din România, a lansat oficial platforma mobilPay Delivery pentru comenzi de la restaurante, magazine și producători locali de produse alimentare. Noul serviciu este integrat în aplicația mobilă mobilPay Wallet.

Prin programul mobilPay Delivery, utilizatorii mobilPay Wallet pot face comenzi direct din aplicație, aceștia având deja metoda de plată salvată în contul de utilizator. Pe lângă plata online cu cardul, utilizatorii au posibilitatea să achite comenzile și cu carduri de masă. Netopia Payments a încheiat parteneriate cu toate companiile emitente de tichete de masă, ceea ce le permite posesorilor plasarea și achitarea comenzilor la restaurantele participante care acceptă această metodă de plată.

Aplicația mobilPay Wallet are peste 300.000 de utilizatori. Netopia Payments percepe comercianților un comision de 6% din fiecare tranzacție înregistrată, ce include și taxele de procesare a plăților.

În platformă au fost înrolate în perioada-pilot peste 20 de restaurante din București, printre care La Mama, Speed Pizza, Sushi House sau Burger Van. Până la finalul acestui an, compania estimează listarea a peste 100 de restaurante partenere.

Pentru plasarea comenzilor, utilizatorii trebuie să acceseze secțiunea Restaurante din aplicația mobilPay Wallet, să își introducă adresa de livrare și apoi să aleagă preparatele sau produsele preferate de la restaurantele partenere disponibile în zonă. Aceștia pot opta pentru una dintre cele două variante disponibile pentru primirea comenzilor: livrare la adresă sau pickup – ridicare personală.

În scurt timp, în platforma mobilPay Delivery va fi adaugată secțiunea Magazine, adresată comercianților din domenii precum legume-fructe, apicultură, înghețată, vinuri, cafea sau produse tradiționale. Printre magazinele listate se vor regăsi Butoiul cu înghețată sau Gust Autentic.

„Dezvoltăm constant noi servicii și funcționalități în aplicația mobilPay Wallet, astfel încât utilizatorii noștri să se bucure de o experiență 100% digitală chiar și în cele mai simple activități cotidiene. Prin noul serviciu mobilPay Delivery, aceștia pot comanda rapid preparatele preferate din meniurile restaurantelor partenere. În perioada pilot a proiectului, am descoperit necesitatea comercianților de a oferi clienților varianta Pickup, de ridicare personală a produselor, așadar am activat imediat această posibilitate alături de opțiunea de livrare la adresa clientului”, a declarat Antonio Eram, CEO al Netopia Payments (foto).

Comercianții care activează în zona de restaurante, fast-food-uri, cafenele, magazine alimentare sau cele specializate în produse și preparate alimentare (ca micii producători locali din domeniul agricol) și care au organizat propriul serviciu de livrare se pot înregistra în platforma mobilPay Delivery.

Netopia Payments este cel mai mare procesator de plăți electronice de pe piața locală, serviciile și soluțiile sale de plăți mobile, tranzacții online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS fiind folosite de circa 20.000 de comercianți.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă