BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Platforma ”Vecinul tău” se extinde în țară

1 mai 2020 < 1 min

Platforma ”Vecinul tău” se extinde în țară

Reading Time: < 1 minut

Retailerul Profi extinde la aproape 40 de localități proiectul început în Timișoara în sprijinul persoanelor blocate la domiciliu. Acestei inițiative i se alătură peste 1500 de voluntari ai platformei ”Vecinul Tău” care urmează să preia comenzi de alimente și să le livreze la casele celor care le solicită din toate județele.

Cei care se califică pentru această formă de sprijin au la dispozitie numărul 0759 602 510, de luni până duminică, între orele 10.00-18.00, ori platforma https://vecinultau.ro/, pentru a comanda produse pe care, cu respectarea regulilor de siguranță impuse de situația actuală, le vor primi la ușă. Tot la ușă le vor și achita, conform bonului de la magazin.

Proiectul oferă ajutor în următoarele localități: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Botoșani, Bragadiru-Teleorman, Brăila, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Covasna, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Năvodari, Oradea, Pitești, Prejmer, Râmnicu Valcea, Sacele, Satu Mare, Sibiu, Simeria, Slobozia, Suceava, Târgoviște, Târgu-Jiu, Timișoara, Tulcea, Vaslui, Zalău. 

Livrările sunt gratuite. Din respect pentru efortul voluntarilor si pentru a evita abuzurile, solicitanții sunt încurajanți să cumpere responsabil și să-și facă lista de cerințe pentru mai multe zile. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: