Lifestyle Stiri

Când artiștii preferați sunt colegii tăi de cameră

26 aug. 2016 < 1 min

Când artiștii preferați sunt colegii tăi de cameră

Reading Time: < 1 minut

Electric Castle a fost gazda celei de-a doua „Surprize de Nepreţuit™” realizată de Mastercard în România. Anual, prin intermediul platformei Priceless Surprises, Mastercard surprinde utilizatorii din întreaga lume cu momente unice si cu ajutorul complicilor, membrii formației Alternosfera, au generat o experiență de neuitat celui mai înfocat fan al lor.

Pe domeniul Bánffy, Mastercard, în complicitate cu Electric Castle, a pregătit cea mai nouă „Surpriză de Nepreţuit™” din România. Astfel, în acorduri rock, unul dintre cei mai mari fani ai trupei Alternosfera și-a cunoscut artiștii preferați, în calitate de „colegi de cameră”, experimentând la cote maxime promisiunea platformei Priceless Surprises: „Dacă ai un card Mastercard, nici nu bănuieşti ce surprize te-ar putea aştepta”.

„Totul a  început cu o întrebare simplă, pe pagina de Facebook Electric Castle, unde căutam cel mai mare fan al truperi Alternosfera. De acolo, „Surpriza de Nepreţuit™”a prins formă și a fost executată impecabil pentru ca Radu să trăiască o experiență cu adevărat unică.[…]”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager pentru România în cadrul Mastercard.

 „Când am auzit, la recepție, că trebuie sa împărțim camera cu alte cinci persoane, am văzut deja cum întreg festivalul devine un fiasco. Cum să stai cu 5 necunoscuți? Ce era pregătit pentru mine, însă, era cu totul altceva. Wow!”, spune Radu, fan Alternosfera și protagonist al surprizei.

„Surpriza de Neprețuit™” a lui Radu la Electric Castle 2016 poate fi vizualizată aici.

Conceptul „Surprize de Nepreţuit™”, derulat la nivel internaţional prin intermediul platformei www.pricelesssurprises.com, a pus posesorii de carduri Mastercard din întreaga lume în faţa celor mai neaşteptate surprize  – de la concert live privat susţinut de Mary J. Blige, la un meci arbitrat de Pierluigi Colina sau un spectacol de mimă realizat de Usher. În România, conceptul a fost lansat în 2015, în cadrul celei de-a 14-a ediții a Festivalului de Film Transilvania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: