Companii Stiri

Plus 25% in afacerea Ipsos

30 ian. 2015 < 1 min

Plus 25% in afacerea Ipsos

Reading Time: < 1 minut

 Ipsos Research Romania a incheiat anul 2014, potrivit rezultatelor agregate intern, cu o crestere a cifrei de afaceri de 25%.

Este al doilea an consecutiv cand compania de cercetare obtine o rata de crestere formata din doua cifre. In 2013 cresterea a fost de 20%.

Peste 80% din cifra de afaceri totala provine din studii realizate pentru companii care activeaza pe piata din Romania.

La aceasta crestere au contribuit in special studiile strategice de intelegere a pietei (Censydiam), in crestere cu 50% fata de anul anterior, precum si studiile sociale si de masurare a calitatii vietii (pondere dubla fata de 2013).

Pe langa cresterea cifrei de afaceri, in 2014 Ipsos Research Romania a obtinut acreditarea ISO 9001 de la agentia de audit Lloyds.

Tot anul trecut, Ipsos Research a deschis Centrul Regional Balcanic, prin care coordoneaza studii tip tracker si de testare a comunicarii de brand pentru tarile din zona.

Anul acesta Grupul Ipsos aniverseaza 40 de ani de la infiintarea sa la Paris, la 1 octombrie 1975.

Ipsos Research Romania este parte a grupului francez Ipsos – locul 3 intre companiile globale specializate in studii de cercetare de piata.  La nivel international, Grupul Ipsos, listat la Bursa din Paris, este prezent in 87 de tari, compania operand sondaje online si offline pentru mai mult de 5.000 de clienti. In prezent, grupul Ipsos numara circa 16.000 de angajati permanenti.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: