Marketing Stiri

Pokémoni in doua restaurante McDonald’s din Bucuresti

20 iul. 2016 < 1 min

Pokémoni in doua restaurante McDonald’s din Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Comunitatea Pokemon Go Romania si-a anuntat fanii, ieri, 19 iulie, de prezenta pokemonilor in doua din restaurantele McDonald’s din Bucuresti. McDonald’s este, astfel, unul dintre primele branduri din Romania care activeaza pe platforma Pokémon Go.

Activarea a avut loc in restaurantele din Piata Victoriei si Piata Unirii, din Bucuresti, si a fost pusa la cale de McDonald’s Romania alaturi de agentia de creatie digitala Tribal Worldwide Romania si agentia de media OMD, ambele parte din The Group.  

Jucatorii au fost invitati sa intre in Poke Treasure Hunt pentru a descoperi cat mai multi pokemoni si pentru a parcurge pe jos distantele necesare ca sa creasca in nivel.

Au fost activate lure modules in doua dintre restaurantele McDonald’s din Bucuresti, intr-un episod pilot, iar consumatorii McDonald’s au primit mesaje geotargetate in proximitatea celor doua restaurante, care ii invitau in vanatoarea de pokemoni.

In Romania, McDonald’s are 67 de restaurante in 21 de orase. Pana in prezent, compania a investit peste 700 de milioane de lei in Romania, are 4.000 de angajaţi si primeste zilnic peste 180.000 clienţi. In 2015 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al doilea an consecutiv, conform AON Romania.

Incepand cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, care este si partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc opereaza 131 de restaurante in zone de top, mai mult de jumatate dintre ele fiind cu McDrive si numeroase cafenele McCafe.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: