fbpx
Lifestyle Stiri

Mazilique Studio, primul “open kitchen” din Bucuresti

22/03/2016

Mazilique Studio, primul “open kitchen” din Bucuresti

Cristina Mazilu, jurnalist, food blogger, autoare a blogului Mazilique.ro, a inaugurat  Mazilique Studio, primul “open kitchen” din Bucuresti, un spatiu care va gazdui  ateliere de gatit, testari de retete si meniuri, intalniri gourmet, sedinte foto si lansari de produse sau petreceri private.

Mazi4

“Mi-am dorit o bucatarie deschisa, un spatiu care sa adune oamenii in jurul mesei. Pe langa mancare, am vrut un loc care sa creeze momente. De asta m-am si apucat de gatit, pentru ca era o experienta pe care o puteam imparti cu ceilalti – sa faci ceva, sa oferi, sa vezi ca oamenii se bucura si, astfel, sa primesti si tu inapoi”, povesteste Cristina Mazilu despre cum i-a venit ideea lansarii acestui proiect.

Mazi1

Studioul are o suprafata de  90mp, se afla situat pe strada Fainari nr. 5 si a fost amenajat de catre arhitecta Eliza Yokina, co-fondatoare a biroului de arhitectura SYAA.

Mazi11

Foto: Catalin Georgescu

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE