Marketing Stiri

Portret de Familie, în Flanco Băneasca

12 dec. 2016 < 1 min

Portret de Familie, în Flanco Băneasca

Reading Time: < 1 minut

Proiectul public de fotografie, Portret de Familie, inițiat de Foto Union și ajuns la a șasea ediție, a început, luni, 12 decembrie, în magazinul Flanco Băneasa din incinta Galeriei Mobexpert.

Campania de fotografie gratuită va dura 7 zile, până pe 18 decembrie, și se va desfășura într-un spațiu special amenajat din magazin, realizat cu ajutorul Mobexpert.

Cei care doresc să își facă un ”Portret de Familie”, pot veni în magazin, în  intervalul 17.00 – 21.00, fără o rezervare în prealabil, intrând în ordinea sosirii, iar familiile cu copii mici vor avea prioritate. Participanții vor primi fotografiile sub formă de carte poștală (10×15 cm), cât și în format electronic, pe e-mail.

”O parte dintre fotografii le voi realiza și cu un smartphone – Huawei P9, favoritul meu în materie de fotografie cu smartphone – și le voi urca pe Instagram pe conturile @cristiansutu și @fotounion”, spune Cristian Șuțu, coordonatorul proiectului.

”Portret de familie este un proiect pe care l-am remarcat de la prima ediție și care ne este foarte drag”, spune Dragoș Sîrbu, CEO, Flanco Retail.

Anul trecut au participat peste 6.000 de persoane, iar anul acesta organizatorii se așteaptă ca numărul acesta să fie depășit. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: