Companii Stiri

Praktiker, investiție de 600.000 de euro în magazinul din Constanța

12 mai 2017 2 min

Praktiker, investiție de 600.000 de euro în magazinul din Constanța

Reading Time: 2 minute

Reţeaua de magazine Praktiker România anunţă redeschiderea oficială a celui de-al 8-lea magazin remodelat – magazinul din Constanţa, după o investiție de 600.000 de euro.

„Magazinul nostru din Constanţa performează foarte bine şi acesta este unul dintre motivele pentru care am ales să îl includ pe lista primelor 10 magazine modernizate din reţeaua Praktiker. Mai mult decât atât, este şi magazinul pe care l-am achiziţionat recent, prin finanţare CEC Bank, cum este şi cazul magazinului din Ploieşti, modernizat şi redeschis în luna martie”, a spus Omer Susli, proprietar Praktiker România.

Prin această strategie de business, ce implică modernizarea celor 27 de magazine din ţară, Praktiker îşi propune să ofere clienţilor o experienţă îmbunătăţită la cumpărături, arată compania, într-un comunicat de presă.

“Procesul de modernizare a unităţilor noastre de vânzare este unul complex şi de durată, dar îmi doresc să continui în această direcţie şi să investesc în toate magazinele Praktiker din România. Obiectivul pentru finalul de an este să ajungem la un număr de 20 de magazine Praktiker modernizate şi redeschise”, a spus declarat Omer Susli, proprietar Praktiker România.

Potrivit reprezentanților companiei, modernizarea magazinelor are în vedere cinci obiective principale:

  • Introducerea unor game noi de produse, potrivite cu aşteptările clienţilor. Sortimentele de produse au fost regândite pentru a le oferi clienţilor mai multe variante pe fiecare categorie de preţ. Noul portofoliu de produse se adresează atât profesioniştilor în amenajări şi construcţii, cât şi clienţilor beneficiari finali;
  • Un concept nou de semnalistică: afişele de orientare în magazin, punctele de informare, afişele ambientale, preţurile produselor şi semnalizarea promoţiilor. Toate acestea sunt acum marcate foarte clar, uniform, într-o modalitate care să faciliteze procesul de cumpărare;
  • O nouă strategie de merchandising, care să fluidizeze procesul de alegere şi achiziţie. Este vorba despre o nouă aranjare a produselor la raft, conform unor norme, reguli şi logici de cumpărare, care să transforme procesul de achiziţie într-unul mult mai facil pentru cei care trec pragul magazinului Praktiker modernizat;
  • Informaţii locale de vânzare pentru produsele care necesită detalii suplimentare la achiziţie, prin intermediul fişei tehnice a fiecărui produs, respectiv a panourilor superioare care se află în topul rafturilor şi care conţin specificaţii tehnice clare, sfaturi şi modalităţile de utilizare a produselor, inclusiv recomandarea Praktiker pentru profesionişti şi amatori.

Pentru a nu afecta vizitatorii magazinului în perioada desfăşurării lucrărilor de modernizare, acestea s-au realizat structurat, pe arii şi departamente, se arată în comunicat.

„Odată cu noul concept de magazin, le aducem clienţilor noştri din Constanţa şi promoţii atractive. Astfel, pentru orice achiziţie făcută în perioada 12-16 mai, clienţii Praktiker Constanţa primesc, sub formă de voucher, o reducere de preţ egală cu valoarea TVA-ului de pe bonul fiscal. Reducerea este valabilă în perioada imediat următoare, 17-31 mai, pe un singur bon fiscal, şi se va aplica sub formă de discount valoric”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Praktiker are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară.

 

DIY, bricolaj, materiale de construcții, Omer Susli, Praktiker

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: