Companii Stiri

Praktiker lanseaza catalogul DECO

11 oct. 2016 < 1 min

Praktiker lanseaza catalogul DECO

Reading Time: < 1 minut

Retailerul de bricolaj Praktiker a lansat catalogul de Decorațiuni și amenajări interioare, cel mai amplu produs de acest gen de pe piaţa locală de bricolaj. Catalogul poate fi răsfoit online, pe site-ul www.praktiker.ro, sau poate fi descărcat pe smartphone, prin intermediul aplicaţiei Catalog Praktiker Romania, disponibilă gratuit pe Appstore şi Google Play, arata compania, într-un comunicat de presa. De asemenea, acesta este disponibil gratuit şi în magazine.

În cele peste 230 de pagini ale catalogului, Praktiker pune la dispoziţia clienţilor săi produse destinate atât micilor modificări casnice, cât şi schimbărilor majore pentru redecorarea completă a unei camere sau chiar a întregii case. Pentru că toamna este o sursă inepuizabilă de inspiraţie, Praktiker a inclus în catalog game variate de draperii, tablouri, covoare şi mici elemente de decor, dar şi articole de mobilier, gresie, faianţă, parchet şi uşi. În plus, Praktiker prezintă în catalog și idei de amenajare, din care clienţii se pot inspira pentru a-şi pregăti casa pentru un nou sezon.

„Decorarea casei reprezintă acel proces prin care orice casă devine „acasă“, preluând, practic, din personalitatea locuitorilor ei. În catalogul de Decorațiuni și amenajări interioare, clienţii care doresc să transforme sau să îmbunătățească aspectul casei lor vor găsi produse prezentate în imagini sugestive, însoţite de detalii şi idei de reamenajare şi decorare”, afirmă Isabelle Pleska, Director General Praktiker România.

„Este un catalog destinat atât amatorilor, cât şi profesioniştilor, toate noutăţile, produsele şi soluţiile respectând principiul cel mai bun raport calitate – preţ. Produsele prezentate în catalog pot fi comandate online, pe www.praktiker.ro, dar şi cumpărate direct din magazinele Praktiker“, a adăugat Isabelle Pleska, Director General Praktiker România.

Catalogul este structurat pe trei capitole, oferind informaţii detaliate cu privire la mobilier, amenajări interioare şi încălzire.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: