Business Companii Stiri

Marketplace pe Elefant.ro

10/04/2020 < 1 min read

Marketplace pe Elefant.ro

Reading Time: < 1 minut

Elefant.ro lansează soluția Marketplace, un instrument prin care atât micile companii cu profil comercial, cât și retailerii mai mari, se pot alătura ca parteneri pentru a beneficia de platforma online și serviciile de logistică ale elefant.ro.

Partenerii Elefant Marketplace vor avea acces la platforma online elefant.ro pentru expunerea produselor, iar livrarea se va efectua momentan cu ajutorul firmelor mari de curierat din România. După încetarea stării de urgență, comenzile din marketplace vor putea fi ridicate și din punctele de livrare elefant.ro.

“Proiectul Elefant Marketplace era deja în lucru, dar estimam o lansare către final de an. Am considerat însă că acum este prioritară conectarea celor două milioane de clienți ai noștri cu acele afaceri care suferă în această perioadă”, a declarat Sergiu Chircă, CEO la elefant.ro.

Pentru partenerii săi, elefant.ro se va ocupa de preluarea comenzilor, facturarea și ambalarea produselor, eliberarea AWB-urilor și livrarea coletelor, dar si de procesarea eventualelor retururi.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă