Stiri Tech

Precomenzi de 400.000 de euro pentru iPhone 6s si iPhone 6s Plus

15 sept. 2015 2 min

Precomenzi de 400.000 de euro pentru iPhone 6s si iPhone 6s Plus

Reading Time: 2 minute

QuickMobile a inregistrat, in doar trei zile, precomenzi pentru 400 de telefoane iPhone 6s si iPhone 6s Plus, valoarea medie a vanzarilor ridicandu-se la peste 400.000 euro. Toate produsele vor fi livrate incepand cu 30 septembrie, data pana la care retailer-ul estimeaza ca va inregistra in total aproximativ 1.000 de precomenzi pentru noile dispozitive iPhone, anunta retailerul, intr-un comunicat de presa.

Retailerul IT&C a anuntat vineri, 11 septembrie, ca aduce in exclusivitate pe piata locala telefoanele iPhone 6s si iPhone 6s Plus, iar in weekend si in prima zi din aceasta saptamana a inregistrat circa 400 de precomenzi pentru noile varfuri de gama ale Apple.

”iPhone 6s si iPhone 6s Plus au un succes evident in Romania. Acest trend se va mentine, astfel ca, pana la finalul perioadei de precomenzi, ne asteptam sa inregistram in total 1.000 de cereri pentru aceste terminale. Faptul ca 400 de utilizatori au platit in avans, in medie, cate 1.000 de euro pentru ultimele telefoane lansate de Apple, arata ca increderea in ofertele la precomanda ale QuickMobile creste tot mai mult”, a declarat Tudor Tiboc (foto), General Manager QuickMobile.

Dintre cele 400 de precomenzi realizate de romani, majoritatea au vizat modelul clasic, cu ecran mai mic, de 4,7 inch – iPhone 6s. Jumatate dintre smartphone-urile precomandate sunt modele cu 64 GB, 30% cu 128 GB, iar 20% cu 16 GB, culorile preferate fiind negru si noua culoare Rose Gold. In ceea ce priveste topul pe orase, cele mai multe comenzi au venit din Bucuresti, Cluj Napoca si Constanta.

iPhone 6s, respectiv varianta cu un ecran mai mare a acestuia, iPhone 6s Plus, au fost prezentate de catre Tim Cook, CEO-ul Apple, ca fiind cele mai avansate smartphone-uri din lume la acest moment. Cele doua telefoane au pastrat dimensiunile si rezolutiile display-ului – 4,7, respectiv 5,5 inch, noutatea principala fiind tehnologia intuitiva 3D Touch, care raspunde in functie de intensitatea atingerii. Astfel, utilizatorul poate, printre altele, sa aleaga intre multiple aplicatii si sa previzualizeze e-mail-urile.

Romania nu se afla in primul val de tari pentru care iPhone 6s si iPhone 6s Plus sunt disponibile oficial pentru precomenzi, insa QuickMobile a scurtat procesul, astfel incat fanii iPhone din Romania sa nu fie nevoiti sa astepte foarte mult timp pana cand vor fi in posesia telefonului dorit.

Preturile pentru iPhone 6s pornesc de la 3.599,9 lei, iar preturile pentru iPhone 6s Plus de la 3.999,9 lei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: