Companii Stiri

Premieră: Libra Internet Bank și Radio Guerrilla lansează cardul bancar Radio Guerrilla

27 mai 2020 2 min

Premieră: Libra Internet Bank și Radio Guerrilla lansează cardul bancar Radio Guerrilla

Reading Time: 2 minute

Cardul Radio Guerrilla, lansat oficial astăzi pe piața din România, în urma parteneriatului dintre Libra Internet Bank, Radio Guerrilla și Mastercard, devine primul card bancar co-branded dintre o bancă și un post de radio.

Cardul Radio Guerrilla oferă, în premieră în România, 10% reduceri instant la peste 100 de Avanposturi Radio Guerrilla – selecție de furnizori de bunuri și servicii care au „un certificat de calitate” dat de comunitatea Radio Guerrilla. Reducerile vor fi acordate în momentul efectuării tranzacției.

Posesorii cardului Gold Radio Guerrilla au numeroase avantaje: trei retrageri gratuite pe lună de la orice bancomat din lume, acces gratuit în Business Lounge-ul Mastercard din aeroportul Otopeni, asigurare de călătorie în străinatate gratuită, aplicație prin care pot face top-up sau split-bill, plus beneficiile specifice unui card Mastercard Gold, precum ofertele programului Mastercard Premium & Business. Aplicația se numește Libra Journey și este disponibilă în App Store și Google Play.

„Este pentru prima dată în România când banking-ul se întâlnește cu radio-ul și rezultă un card bancar Premium. Împreună cu Radio Guerrilla, am reușit să lansăm un produs cel puțin surprinzător, Cardul Bancar Radio Guerrilla, având toate datele pentru a deveni, probabil, cel mai bun card bancar de debit”, a spus Eugen Goga, Director General Adjunct al Libra Internet Bank.

„Radio Guerrilla, Radioul Premium al României, este singurul post de radio independent 100% din România, fiind deținut integral, după o spectaculoasă închidere și relansare, chiar de către cei care îl animă în fiecare zi. În cei 16 ani de existență, Radio Guerrilla a devenit un Love Brand românesc, care deschide minți din 2004, misiune de care se achită și acum, în fiecare zi. Dacă un radio ar lansa un card bancar în România, cu siguranță ar fi Radio Guerrilla, ceea ce s-a și întâmplat. Toată lumea câștigă, deținătorul cardului merge la sigur și plătește mai puțin, iar antreprenorul face business, este promovat și încurajat să mențină standardele. Așadar, descarcă aplicația Avanpost Radio Guerrilla, comandă Cardul Radio Guerrilla, propune un Avanpost!”, Adrian Popescu, Managing Partner Radio Guerrilla.

Cardul Radio Guerrilla poate fi comandat în doar câteva minute din aplicația mobilă Avanpost Radio Guerrilla, precum și de pe site-ul băncii, fiind disponibil în două variante de design: Roz sau Camuflaj. De asemenea, cardul Radio Guerrilla poate fi solicitat în oricare dintre cele 55 de sucursale ale Libra Internet Bank. Livrarea cardului se face gratuit, oriunde în România.

„Radio Guerrilla, Libra Internet Bank și Mastercard au în comun orientarea către autentic și modern. Remarcând această compatibilitate, ne-am dorit să ne unim forțele și să creăm un produs care marchează o inovație în categoria cardurilor Premium. Iar odată cu lansarea Cardului Radio Guerrilla, putem spune cu zâmbetul pe buze că binili a învins din nou”, a spus și Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: