Stiri Tech

Premii in cloud

7 iul. 2014 2 min

Premii in cloud

Reading Time: 2 minute
Elena Zvarici_Eurocloud Romania
Elena Zvarici, presedinte, Eurocloud Romania

Pentru al doilea an consecutiv, filiala locala a Eurocloud, sustine competitia nationala “Premiile Eurocloud 2014”, deschisa companiilor care exceleaza printr-un concept de produs unic, au in spate o platforma tehnica robusta sau si-au dovedit deja succesul de piata la nivel national.

“Candidatii de anul trecut ne-au spus ca am fost exigenti. Anul acesta am incercat sa facem mai facila procedura de inregistrare fara sa ne pierdem din rigurozitate iar materialele complete de pe site ajuta candidatii sa inteleaga toate detaliile”, spune Elena Zvarici, presedinte al Eurocloud Romania.

Companiile care vor sa se inscrie la Premiile Eurocloud 2014 o pot face pana pe 31 iulie completand formularul disponibil la eurocloud.ro. Ulterior acestei date, un juriu va evalua aplicatiile si va stabili castigatorii fiecarei categorii. Acestia vor putea reprezenta Romania la gala Eurocloud Awards 2014 din 30 septembrie la Luxemburg.

Categoriile la care se pot face inscrierile acopera tot spectrul de organizatii din industria tanara a cloudului, inclusiv clienti care utilizeaza acest tip de servicii sunt:

Cel mai bun serviciu SaaS (software as a service) de pe piata

Cel mai bun serviciu IaaS/Paas (Infrastructure/Platform as a service) de pe piata

Cel mai inovativ startup de cloud

Startup-ul de cloud cu cel mai bun potential de business

Cel mai bun serviciu de cloud pentru sectorul public

Serviciul de cloud cu cel mai mare impact in business

Printre castigatorii competitiei de anul trecut se numara RenderStreet, Ymens, Siveco si GTS Telecom.

Membru activ al comunitatii EuroCloud, EuroCloud Romania este o organizatie independenta, non-guvernamentala, non-profit ce reuneste industria cloud, utilizatorii serviciilor de cloud computing si mediul legislativ romanesc, respectiv european. EuroCloud Romania este membru al Consiliului de Administrare EuroCloud Europa.

Eurocloud este un accelerator de business care ajuta la stabilirea de legaturi intre companii din domeniul cloudului. Scopul sau principal este sa reprezinte industria cloud din Europa, luand in calcul diferentele locale specifice si sa fie o excelenta platforma pentru schimburi cu America si Asia. Infiintata in 2009, organizatia numara in prezent 29 de membri nationali si are sediul central in Luxemburg.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: