fbpx
Companii Stiri

Premii de 10.000 de euro pentru HR-ii din companii romanesti si multinationale

21/04/2015

author:

Premii de 10.000 de euro pentru HR-ii din companii romanesti si multinationale

Trainart, companie romaneasca specializata in servicii integrate de dezvoltare personala pentru segmentul corporate, lanseaza campania . Trainart ofera premii in valoare de peste 10.000 de euro companiilor romanesti si multinationale care se inscriu in concurs.

Campania de rebranding Modele Umane in Afaceri pleaca de la omul ERS, adica Empowered – increzator in fortele proprii, automotivat, autentic, cu initiativa, Resourceful –un om care stie sa apeleze la resurse interne si externe, constructiv, axat pe solutii si omul Spectacular – omul care te inspira, este memorabil. Acestea, credem noi la Trainart, suntsunt carateristicile firesti ale oricarei persoane care se simte in echilibru cu sine.

Pentru a participa la campanie, specialistii de resurse umane trebuie sa recomande, prin completarea unui scurt formular, 1-3 persoane ERS din companie, cu argumente si situatii concrete in care aceste persoane s-au dovedit ERS.

La finalul anului, un juriu format din invitatii Trainart, manageri de varf, C level, antreprenori, va evalua fiecare candidat inscris in concurs. Compania castigatoare va primi unul dintre premiile Trainart.

Campania de cautare a oamenilor ERS se desfasoarain perioada aprilie-septembrie 2015. Regulamentul campaniei pentru specialistii care doresc saisi inscrie colegii poate fi accesat la http://www.trainart.ro/blog/.

Foto: Adriana Boscanici

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE