Stiri Tech

Google Play Music disponibil si in Romania

4 nov. 2014 < 1 min

Google Play Music disponibil si in Romania

Reading Time: < 1 minut

Serviciul de stocare in cloud a colectiei personale de muzica si de achizitie de muzica Google Play Music a devenit disponibil si in Romania. Google Play Music ofera acces la o librarie de muzica cu continut de la cele mai mari case de discuri pana la cele independente si artisti locali, cum ar fi INNA, Voltaj sau Guess Who, disponibila pe toate dispozitivele.

Google Play Music este disponibil gratuit in prima luna, iar abonamentul este de 24 de lei/luna pana la 7 ianuarie 2014. Dupa aceasta perioada, pretul abonamentului este de 29 lei/luna.

Utilizatorii serviciului pot alege dintr-un catalog de peste 25 de milioane de piese (reunite sub denumirea „All Access”), disponibile in cloud si care pot fi ascultate de pe orice dispozitiv Android sau iOS. Utilizatorii pot achizitiona piesele si albumele preferate si le pot stoca in cloud, dar pot si sa adauge propria colectie de muzica.

Google Play Music permite stocarea gratuita online a pana la 20.000 de piese, care pot fi ascultate alaturi de catalogul All Access, oriunde si de pe orice dispozitiv sau prin accesarea paginii play.google.com. Orice piesa sau album pot fi ascultate offline, prin optiunea „Pin”.

Serviciul permite crearea de radiouri interactive, fara reclame, plecand de la orice piesa sau artist. Utilizatorul poate adauga, elimina si rearanja propriul radio si vedea ce piesa urmeaza sau poate cauta intre recomandarile echipei Play Music si sa exploreze piese dupa gen. Optiunea „Asculta acum” aduce in fata o selectie de radiouri alese pe baza gusturilor muzicale ale utilizatorului, pe care acesta le poate asculta prin deschiderea librariei Google Play Music.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: