Companii Lifestyle Stiri

Premii de 8.000 de dolari la PGL Cosplay Open

28 aug. 2015 < 1 min

Premii de 8.000 de dolari la PGL Cosplay Open

Reading Time: < 1 minut

Jocuri, workshopuri, dezbateri, distractie si multe surprize, plus competitia cu premii in valoare totala de 8.000 de dolari – acestea sunt coordonatele PGL Cosplay Open, care va avea loc la Cluj Napoca.

Cosplayerii din Romania si din strainatate se pot inscrie pana pe 2 octombrie in concursul din cadrul PGL Cosplay Open. Inscrierile in concurs se fac doar prin intermediul formularului de inregistrare de pe pagina oficiala a conventiei, anunta organizatorii, intr-un comunicat de presa.

Pe parcursul concursului, membrii juriului vor acorda participantilor puncte in functie de calitatea costumelor. In urma preselectiilor, 10 cosplayeri se vor califica in marea finala, unde isi vor pune in scena reprezentatiile.

Suma de 8000 de dolari va premia cele mai creative si bine realizate costume prezente la conventia internationala PGL Cosplay Open astfel: Locul I – 5.000$, Locul II – 2.000$,Locul III – 1.000$. Juriul PGL Cosplay Open va fi format din vedete internationale, numele lor urmand a fi dezvaluite in apropierea evenimentului.

PGL Cosplay Open va imparti Sala Polivalenta cu DreamHack Cluj-Napoca 2015, iar conventia va avea o zona speciala, Cosplay Area, in care vor fi pregatite mai multe surprize dedicate cosplayerilor, care vor putea sa se relaxeze in zona de lounge, sa participe la jocuri si activitati, ba chiar pot sa deprinda un mestesug sau doua, participand la workshop-uri si panel-uri de profil.

Conform traditiei PGL, toti cosplayerii care se prezinta in costum la eveniment vor beneficia de acces gratuit in Cosplay Area si la DreamHack Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: