fbpx
Lifestyle Stiri

Premiile RETRO AMERICAN MUSCLE CARS 20151 min

03/06/2015 < 1 min read

Premiile RETRO AMERICAN MUSCLE CARS 20151 min

Reading Time: < 1 minut

Cea de-a doua editie a expozitiei automobilelor clasice americane, Retro American Muscle Cars 2015, s-a incheiat pe 31 mai. Atunci a avut loc festivitatea de acordare a premiilor.

Automobilele expuse au atras admiraţia si comentariile vizitatorilor, care au contribuit prin voturile lor la stabilirea premianţilor. La finalul evenimentului, organizatorii – Retromobil Club Romania, Bucuresti Mall si Game World – au acordat urmatoarele premii:

Premiul Publicului pentru cea mai apreciata masina a mers catre Ford Mustang Mach 1 model 1970, ce a ocupat Locul 1. Proprietarul este Heritage Auto. Premiul Vedetelor pentru cea mai spectaculoasa masina l-a primit Chevrolet Corvette C3 model 1979. Premiul pentru cea mai originala masina a mers catre Cadillac Coupe de Ville model 1960, detinuta de Paul Sindie. Chevrolet El Camino SS model 1972, detinuta de High Class Auto are cea mai mare capacitate cilindrica. De Soto Coupe model 1947 al lui Vali Ghicuta a fost cea mai zgomotoasa masina. Unele masini au strabatut distante lungi pentru a participa la expoziţie, insa Buick Riviera model 1972, condusa de Alexandru Matusciac, a parcurs cea mai lunga distanta. Premiul pentru cel mai vechi automobil a fost primit de un Ford T model 1918, detinut de Oldtimer Studio.

Un alt moment special la Retro American Muscle Cars 2015 a fost „Minutul de Aur”, atunci cand automobilele expuse si-au turat motoarele la maximum, interpretand o adevarata simfonie a cailor putere.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *