fbpx
Companii CSR Stiri

Galantom crește cel mai mare brad din lume1 min

09/12/2019 < 1 min read

Galantom crește cel mai mare brad din lume1 min

Reading Time: < 1 minut

În pragul sărbătorilor de iarnă putem contribui la creșterea bradului Galantree, proiect cu ajutorul căruia oamenii susțin Galantom, platforma online de fundraising peer-to-peer.

Bradul Galantree crește din 2017, fiecare donație fiind reprezentată printr-o ramură adăugată la tulpina bradului, care acum a depășit 45 metri înălțime.

Din 2013 Galantom a strâns mai bine de 11 milioane lei prin intermediul celor 8.000 de fundraiseri, bani donați către 245 ONG-uri din diferite domenii de activitate. Donațiile au generat schimbări în societate, mii de oameni aflați la nevoie au primit sprijin: victime ale violenței în familie, copii bolnavi de cancer, au fost dotate maternități cu incubatoare, s-au plantat mii de copaci și au fost ajutați copii să rămână alături de familiile lor.

Pentru ca site-ul să rămână gratuit pentru ONG-uri, platforma are la rându-i nevoie de susținere. Echipa Galantom invită persoanele să adauge o ramură în brad, fiecare leu investit generând în 2020 zece lei impact pentru cauzele sociale prezente pe platformă.

Mai multe informații despre proiectul Galantom se regăsesc aici.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *