Companii CSR Stiri

Galantom crește cel mai mare brad din lume

9 dec. 2019 < 1 min

Galantom crește cel mai mare brad din lume

Reading Time: < 1 minut

În pragul sărbătorilor de iarnă putem contribui la creșterea bradului Galantree, proiect cu ajutorul căruia oamenii susțin Galantom, platforma online de fundraising peer-to-peer.

Bradul Galantree crește din 2017, fiecare donație fiind reprezentată printr-o ramură adăugată la tulpina bradului, care acum a depășit 45 metri înălțime.

Din 2013 Galantom a strâns mai bine de 11 milioane lei prin intermediul celor 8.000 de fundraiseri, bani donați către 245 ONG-uri din diferite domenii de activitate. Donațiile au generat schimbări în societate, mii de oameni aflați la nevoie au primit sprijin: victime ale violenței în familie, copii bolnavi de cancer, au fost dotate maternități cu incubatoare, s-au plantat mii de copaci și au fost ajutați copii să rămână alături de familiile lor.

Pentru ca site-ul să rămână gratuit pentru ONG-uri, platforma are la rându-i nevoie de susținere. Echipa Galantom invită persoanele să adauge o ramură în brad, fiecare leu investit generând în 2020 zece lei impact pentru cauzele sociale prezente pe platformă.

Mai multe informații despre proiectul Galantom se regăsesc aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: