Stiri Tech

Preț special pentru smartphone-urile Huawei Mate 40 Pro la precomandă

3 nov. 2020 2 min

Preț special pentru smartphone-urile Huawei Mate 40 Pro la precomandă

Reading Time: 2 minute

Huawei Consumer Business Group a lansat campania de precomandă pe piața din România pentru vârf de gamă HUAWEI Mate 40 Pro. Până pe 15 noiembrie, smartphone-ul va fi putea fi achiziționat la un preț special de 5.399 de lei.

Lansat la nivel internațional în data de 22 octombrie, HUAWEI Mate 40 Pro, vârful de gamă HUAWEI Mate 40 Series ajunge în noiembrie și pe piața locală, la partenerii operatori și în magazinele Huawei.

Noul smartphone are la bază ADN-ul seriei Mate, însă reușește să marcheze o serie de premiere, datorită celor mai performante tehnologii din industrie cu care vine echipat. Noul HUAWEI Mate 40 Pro este disponibil în serie limitată, iar consumatorii îl pot achiziționa la un preț special din magazinele Huawei sau ale partenerilor”, declară Ciprian Mirea, Director of Ecosystem și Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group România.

Huawei Mate 40 Pro este disponibil la nivel internațional în nuanțele Black, White și Mystic Silver, acesta din urmă fiind un finisaj cu efect de schimbare a culorii în diferite condiții de lumină. Există și două variante cu piele vegană, în nuanțele Sunflower Yellow și Olive Green.

Ecranul Huawei 88° Horizon oferă posibilitatea unui display mare într-un pachet compact, iar curba netedă de la margini sporește confortul atunci când smartphone-urile sunt ținute în mână. Display-ul are rata de refresh de 90 Hz.

Seria Kirin 9000 este complet echipată pentru 5G, oferind performanțe și eficiență energetică mult îmbunătățite față de predecesorul său. În premieră, SoC-ul 5G vârf de gamă are peste 15.3 miliarde de tranzistoare, fiind cel mai compact și complet SoG 5G de până acum.

Sistemul de camere de pe Seria Huawei Mate 40 a fost proiectat împreună cu Leica. Huawei Mate 40 Pro dispune de o cameră foto cu teleobiectiv periscop pentru a suporta zoom hibrid 10x și zoom digital 50x, pe lângă camera cu unghi ultra larg de 20MP și camera principală de înaltă definiție (50 MP).

Camera Selfie Ultra Vision de pe Huawei Mate 40 Pro oferă suport pentru captură video 4K și opțiune de fotografiere într-unul din cele trei câmpuri vizuale disponibile, de la aproape și personal la ultra-wide.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: