Lifestyle Stiri

Prima bratara de sanatate de la Telekom

15 dec. 2015 < 1 min

Prima bratara de sanatate de la Telekom

Reading Time: < 1 minut

Telekom Romania a lansat primul gadget de sanatate din portofoliul sau, bratara FITsYOU.

Dispozitivul a fost dezvoltat exclusiv pentru Deutsche Telekom si este disponibil in patru variante de culoare, cu un design minimalist. Greutatea bratarii este de 18,6 grame.

Bratara functioneaza ca pedometru, monitorizand pasii, distanta parcursa si raportand statistici despre numarul de calorii consumate, si furnizeaza informatii despre calitatea somnului in baza unor algoritmi ce analizeaza toate informatiile colectate de catre senzori. De asemenea, aplicatia FITsYOU permite distribuirea, prin retelele de socializare, a rezultatelor sportive personale si a starii de spirit a utilizatorului.

Noul fitness tracker se conecteaza la smartphone prin Bluetooth, iar aplicatia FITsYOU se poate descarca gratuit din AppStore (iOS) si PlayStore (Android). Accesoriul este compatibil cu toate dispozitivele cu sisteme de operare Android versiunea 4.3 sau ulterioara, respectiv iOS versiunea 7.1. sau ulterioara.

In perioada 15-21 decembrie, bratara FITsYOU va fi oferita gratuit la orice comanda online pe www.telekom.ro care contine un abonament de voce sau date Telekom (activare noua sau reinnoire pe o perioada de 12 sau 24 de luni).

Bratara poate fi achizitionata la liber la pretul de 69 lei, TVA inclus, din magazinele Telekom si Germanos, si online pe  www.telekom.ro.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: