Business Antreprenori Finanțe Stiri

Prima platformă de equity crowdfunding din România

5 nov. 2019 < 1 min

Prima platformă de equity crowdfunding din România

Reading Time: < 1 minut

S-a lansat SeedBlink.com, prima platformă de equity crowdfunding dezvoltată în România. Acesta se concentrează în principal pe investiții de dimensiuni reduse în ecosistemul local al startup-urilor și este un business derivat din Human Finance, cea mai mare platformă de finanțare a startup-urilor educate.

Platforma a fost construită sub forma unei aplicații complete ce se adresează investitorilor, accesibilă tuturor startup-urilor care aplică pentru finanțare aflate în căutarea pre-seed și seed funding, precum și utilizatorilor Human Finance.

Candidații preferați listați pe SeedBlink sunt startup-urile inovatoare cu tracțiune dovedită, cu un MVP deja testat, etice și având un model de afaceri clar, articulat, cu potențial de dezvoltare atât pe piața locală cât și pe piețele internaționale.

Platforma, ce are ca obiectiv pentru următorii 3 ani, agredarea a 20 milioane de euro în investiții equity crowdfunding, este inițiată de fondatorii Human Finance, Andrei Dudoiu, Ionuț Pătrăhău și Iulian Pădurariu. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: