BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Primul festival pe TikTok, cu scop caritabil, din România

6 apr. 2020 < 1 min

Primul festival pe TikTok, cu scop caritabil, din România

Reading Time: < 1 minut

Global Records lansează InDa House Festival, primul festival online pe TikTok, care își propune să ajute la strângerea de fonduri pentru lupta împotriva COVID-19. Organizat în parteneriat cu Virgin Radio Romania, festivalul are loc pe 17, 18 și 19 aprilie.

În timpul festivalului, participanții sunt încurajați să facă donații către Asociația Zi de Bine, pentru a contribui astfel la achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare spitatelor din România în această perioadă.

În cele 3 zile, artiștii, creatorii de conținut și DJii Virgin Radio Romania vor desfășura diverse activități pentru a interacționa cât mai cu urmăritorii, live, pe conturile lor de TikTok prin sesiuni de fitness, concerte live, parenting sau jocuri cu copiii, tutoriale de make-up și de gătit sau sesiuni live de compoziție.

De asemenea, DJii Virgin Radio vor face o serie de jocuri și concepte deja cunoscute, live pe TikTok, dar vor asigura și câte o oră de warm-up în fiecare zi, în care vor mixa cele mai tari hituri de festival.

Primii artiști, creatori de conținut și DJ-i care s-au alăturat acestei inițiative sunt: Adrian POV, Alina Eremia, Andreea Remețan, Andrei Niculae, BRomania, Cristina Almășan, Diana Condurache, Ella Popescu, Emilia Darie, INNA, Ionuț Bodonea, Irina Rimes, Liza Sabău, Mark Stam, Micutzu, Minelli, Roxen, Selly, Shurubel și Skivo. În zilele următoare, vor fi anunțate și alte nume.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: