Companii Stiri

Primul ibis Styles din Romania se construieste la Arad

22 iun. 2016 < 1 min

Primul ibis Styles din Romania se construieste la Arad

Reading Time: < 1 minut

Orbis Hotel Group, cea mai mare retea hoteliera din Europa de Est si unicul licentiator in regiune pentru toate brandurile AccorHotels, si FAB Industry au inceput anunta inceperea lucrarilor de constructie la ibis Styles Arad. Acesta este primul hotel l ibis Styles din tara si va fi inaugurat in al doilea trimestru al anului 2017.

Noul ibis Styles Arad va avea 72 de camere si va fi clasificat ca hotel de 3 stele. Hotelul va dispune de restaurant, lobby-bar, 3 sali de conferinte si o sala multifunctionala pentru evenimente si conferinte. 

Designul interior al hotelului va fi inspirat din istoria industriala bogata a orasului si va fi bazat pe elemente decorative atent selectionate, care imbina functionalitatea cu stilul.

Hotelul va fi situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, la 0,8 km de autostrada A1, la o distanta de 8 minute cu masina de Aeroportul International Arad si la 40 minute de Aeroportul International Timisoara.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lant de hoteluri din Polonia si Europa Centrala. Orbis detine peste 100 de hoteluri si este singurul licentiator pentru toate brandurile Accor in 16 tari: Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia. Grupul are in total aproximativ 19.000 camere. Hotelurile opereaza sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles si ibis budget. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: