Companii Lifestyle Stiri

Primul IQOS Store din România, la Cluj

31 mai 2017 < 1 min

Primul IQOS Store din România, la Cluj

Reading Time: < 1 minut

Philip Morris Trading deschide la Cluj primul spaţiu IQOS din România. Acesta se dorește a fi mai mult decât un cadru de comercializare a produselor şi accesoriilor IQOS. Urmărește să faciliteze interacţiunea dintre brand şi utilizatorii adulţi.

Localizat în incinta  Platinia Mall Cluj, magazinul are o suprafață de peste 70 de metri pătraţi și îmbină o zonă comercială, în care se pot achiziţiona dispozitivele electronice şi accesoriile IQOS şi produsele din tutun – Heets, cu o zonă de relaxare de tip lounge, unde cei care vizitează magazinul pot beneficia de sesiuni individuale de testare a produsului.

Designul modular şi minimalist, inspirat de elemente din natură şi tehnologie, este o reflexie a brandului, care propune un nou mod de a consuma tutunul, prin eliminarea arderii. IQOS Store va deveni un loc de întâlnire, o comunitate offline pentru toţi utilizatorii IQOS din Cluj şi nu numai, în care aceştia vor descoperi cele mai recente lansări de produs, dar şi ediţiile limitate. Vor avea acces la o gama largă de accesorii şi asistenţă tehnică în timp real.

„Am ales să avem primul spaţiu de acest gen în Cluj pentru că acest oraş este un exemplu de inovaţie şi transformare.  Această lansare este însă prima dintr-o serie de spaţii IQOS ce vor fi deschise în perioada următoare în marile oraşe din România”, explică Branislav Bibic, CEO, Philip Morris Trading.

IQOS este un dispozitiv electronic care se utilizează împreună cu Heets (produse de tutun), rezultând un ritual fără fum, fără scrum şi cu mai puţin miros.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: