Antreprenori by eMAG Stiri

Primul joint venture din România între un designer și o fabrică de textile

12 apr. 2017 2 min

Primul joint venture din România între un designer și o fabrică de textile

Reading Time: 2 minute

A fost lansat INAIS – primul joint venture între un designer român – Ina Isbășescu – și unul dintre cei mai mari producători autohtoni de textile – Simiz Fashion.

Creațiile INAIS pot fi cumpărate, online, accesând magazinul virtual www.inais.ro, cu livrare atât în România cât și în afara țării.

Colecția de debut are la bază denimul, reinterpretat în nuanțe picturale, cu lumini și umbre aplicate manual.

 „Vrem să schimbăm percepția despre producătorii români, văzuți mai degrabă orientați pe ideea de a face haine accesibile, sexy și cool cu orice preț. Vrem să facem lucrurile așezat, cu un plan pe termen lung în spate, cu o poziționare asumată și un partener pe măsură. În acest context, INAIS își asumă faptul că este nevoie de valoare, de normalitate și de creativitate în zona de fashion ‘made în România‘”, explică Silviu Simiz, CEO, Simiz Fashion.

„Am inclus în această colecție creații care pot fi purtate în orice moment al zilei, în orice zi, cu nenumărate personalizări de stil. INAIS nu este despre denim, ci despre filosofia din spatele denimului care ne inspiră. INAIS este despre a rămâne tânăr pe interior și de a-ți asuma trecerea timpului, pentru că acesta este cu adevărat spiritul denimului așa cum îl știm. Denimul se transformă și se maturizează, exact ca noi”, susține Ina Isbășescu, designerul din spatele creațiilor INAIS.

Ina Isbășescu a studiat arhitectura în București și s-a axat pe designul de costume de film. A lucrat 8 ani în PRO TV ca stilist, iar în 2012 a pus bazele atelierului de piese unicat și prototipuri vestimentare – Persona.

Simiz Fashion este una dintre cele mai mari fabrici de textile din România. Cu peste 20 de ani de experiență în industria textilelor, are în portofoliu zeci de clienți din România, dar și branduri internaționale precum COS, TED Baker, Massimo Dutti și Morris.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: