Companii Stiri

Primul magazin Farmec din Italia

nov. 24, 2015 < 1 min

Primul magazin Farmec din Italia

Reading Time: < 1 minut

SC Carlgin Sasu, partenerul companiei Farmec din Franta si Italia, a inaugurat primul magazin de brand Farmec din Italia, in Acqui Terme, o zona turistica aflata la 50 de kilometri distanta de Genova, faimoasa pentru izvorul cu apa sulfuroasa, ce izvoraste la +75°C. De asemenea, zona este renumita pentru centrele de tratament pentru sanatate si frumusete, recunoscute la nivel mondial.

Situat in centrul orasului, noul magazin are o suprafata de 65 metri patrati si un design inspirat din cel al magazilelor de brand Farmec din tara si strainatate.

Magazinul din Italia este al optulea in care produsele Farmec se comercializeaza in afara tarii, dupa ce, anul acesta, au fost deschise magazinele din Franta (Menton),  Grecia (Alexandroupoli) si Spania (Barcelona), iar anii trecuti au fost deschise magazinele din Grecia (Thessaloniki si Katerini), Ungaria (Budapesta) si EAU (Sharjah).

Farmec detine sase magazine de brand in Romania – in Cluj-Napoca, Arad, Timisoara si Targu-Mures. In prezent, produsele Farmec ajung in peste 30 de tari, principalele piete fiind: Japonia, Ungaria, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, EAU, Irak, Kuwait, Canada.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: