Localul va fi unul în regim de franciză și va include în meniu produse din carne de vită premium, carne de porc din rasa mangalița – cu conținut scăzut de colesterol, toate preparate exclusiv in-house. În bucătăria restaurantului craiovean, se vor folosi doar legume proaspete, carne proaspătă și chifle produse după o rețetă proprie.
Pe lista de preparate se vor regăsi şi meniuri dedicate copiilor. Clienții vor avea posibilitatea să vizioneze prepararea hamburgerilor în direct, ceea ce va transforma o masă servită la Jack’s Burger într-un adevărat spectacol gastronomic.
5 to go și Corso anunță debutul unui parteneriat strategic care se concretizează prin lansarea mixului perfect de sezon, gata…
Unul dintre principiile după care Lidl se ghidează în relația cu angajații este menținerea unui echilibru între viața personală și…
Până pe 30 aprilie 2024, Auchan desfășoară Săptămâna filierelor, pentru al doilea an consecutiv, o campanie unică în România dedicată…
KORIKA, unul dintre cele mai apreciate branduri de produse cosmetice coreene din Europa, intră în magazinele Notino din București. Această…
La 22 de ani a făcut primii pași în cariera de televiziune și la scurt timp în domeniul PR pentru posturile…
În preajma Paștelui, prin generozitatea partenerilor și dedicarea voluntarilor, Fundația Regală Margareta a României luminează casele și inimile a sute…