Antreprenori by eMAG BizRemote by certSIGN Stiri

Pro Integrator, un producător român de dezinfectanți și-a triplat producția

24 mart. 2020 < 1 min

Pro Integrator, un producător român de dezinfectanți și-a triplat producția

Reading Time: < 1 minut

Pro Integrator, o companie care produce dezinfectanți profesionali și-a triplat capacitatea zilnică de producție și și-a dublat schimburile de muncă în fabrica din Bragadiru, ca să facă față cererii explozive

Compania Pro Integrator a accelerat livrarea de produse de dezinfecție către toți clienții, companii private, de stat sau consumatori casnici.

Producătorul spune că actuala cerere este mult mai mare decât în alte perioade cu care s-a confruntat compania. „Ce este astăzi diferit, decât în cazul altor epidemii cu care populația s-a mai confrutat este faptul că acest virus are o capacitate de răspândire mult mai mare prin contacte sociale.” afirmă Cristian Stanciu, directorul companiei

Producătorul autohton de dezinfectanți și-a luat toate măsurile necesare pentru a putea face față cererii foarte mari de pe piață. Astfel, schimburile de lucru în unitatea de producție din Bragadiru, județul Ilfov au fost suplimentate, la fel și producția pentru gama de dezinfectanți. „Majoritatea clienților noștri sunt companii private dar și instituții publice precum spitalele din țară cărora le-am furnizat un volum dublu de dezinfectanți în această perioadă. De la declanșarea crizei medicale am solicitat la maximum capacitatea de producție pe toate tipurile de produse pe care le producem.” a continuat Cristian Stanciu, directorul Pro Integrator.

Pe toată durata perioadei stării de urgență, compania păstrează legătura constant cu autoritățile publice de la nivel local, regional și național precum și cu Direcțiile de Sănate Publică și cu furnizorii de substanțe active pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor din sistemul medical și din partea populației.

Foto: © Keechuan | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: