Companii Stiri

Profructta, gama de sucuri certificate ecologic

27 nov. 2018 < 1 min

Profructta, gama de sucuri certificate ecologic

Reading Time: < 1 minut

Profructta, producătorul român de sucuri 100% naturale, din Campulung Muscel lansează gama de sucuri naturale ECO-presate la rece, cu sortimentele din fructe de pădure, crescute 100% organic.

Pe lângă sucul din mere, pere, cireșe, vișine, coacăze și mixul “multe fructe” – toate presate la rece conform mărcii de producție #profructta – la raft se vor găsi și sucul din zmeură, sucul din afine, sucul din mure și mixul din zmeură, afine, mure și cătina, arată compania, într-un comunicat de presă.

Produsele vor fi disponibile în magazinele partenere, varianta de ambalare fiind la sticlă din sticlă, la volumul de 0,25 litri. În afara partenerilor clasici Profructta, sortimentele din fructe de pădure sunt destinate oricărui tip de retailer sau actor în piața HoReCa, magazinelor, farmaciilor, plafarelor. Sortimentele sunt disponibile și în shopul online Profructta, https://profructta.ro/sucpursisimplu/

Rețeta mixului din fructe de pădure a fost creat cu ajutorul centrului de Bioanaliză al INCD Științe Biologice București, pentru a combina procentul din fiecare fruct, în așa măsură încât rezultatul final să fie cât mai benefic pentru organism și să conțină vitamine multe și calorii puține.

Fructele de pădure din sucurile ECO Profructta sunt crescute 100% organic în pădurile sălbatice din zona Câmpulung-Muscel, sunt culese manual și atent selecționate, de cea mai bună calitate.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: