fbpx
Management Stiri

Program de specializare în Data Science, marca WU2 min

26/06/2017 2 min read

Program de specializare în Data Science, marca WU2 min

Reading Time: 2 minute

WU Executive Academy, parte a Vienna University, lansează programul post-universitar Data Science, în cadrul căruia managerii învaţă să obţină maximum de beneficii în business, folosindu-se de analiza datelor pe care le au la dispoziţie. Cursul se va desfăşura în Viena, cu predare în limba engleză şi va începe pe data de 8 noiembrie 2017.

Ce oferă programul

Programul Data Science pune accent pe abordarea practică a domeniului, cursurile fiind axate chiar pe studii de caz ale companiilor din care participanţii provin. Astfel, pe parcursul programului, viitorii specialişti în analiza datelor îşi vor putea transfera direct la locul de muncă pregătirea dobândită la orele de curs. Trainingul va acoperi fiecare etapă a procesului de analizare şi interpretare a datelor – analiză exploratorie şi manipularea datelor, modelarea, validarea şi curăţarea datelor, vizualizarea şi comunicarea lor, dezvoltarea de concluzii strategice corecte.

„Abordarea noastră este una interdisciplinară şi orientată către echipă. Pe lângă abilităţile tehnice, specialiştii în prelucrarea şi analiza datelor au nevoie, în primul rând, de o înţelegere de ansamblu a domeniilor de aplicare. Pentru a arata ce se poate obţine cu ajutorul datelor, întâi trebuie să risipim miturile existente, demonstrând într-o manieră practică modul în care să lucrăm cu ele, ce probleme putem întâmpina şi ce este realizabil din punct de vedere tehnic şi legal. Mai mult decât atât, în cadrul cursului analizăm o multitudine de exemple reale şi de succes de aplicare a ştiinţei datelor în cadrul corporaţiilor, scopul fiind de a familiariza participanţii cu potenţialul pe care îl pot debloca prin folosirea strategică şi creativă a lor” declară Prof. Axel Polleres, directorul academic al programului.

Cât durează programul

Cursurile vor începe în luna noiembrie a acestui an și se vor sfârși în martie 2018, având loc la sediul WU din Viena. Programul este structurat în trei module de câte patru zile fiecare, cu predare în limba engleză.

Cui se adresează programul

Programul este conceput pentru profesioniștii care doresc să optimizeze procesul de luare a deciziilor corporative, inclusiv directori de conducere şi manageri de produse dintr-o gamă variată de domenii, precum marketing, finanţe sau managementul lanţului de aprovizionare sau industrii precum consultanţă în management, IT sau asistenţă medicală.

Costuri și înscriere

Costul programului este de 11.400 euro, incluzând toate materialel de curs. Nu sunt incluse însă în acestă sumă costurile de deplasare la Viena și cazarea. Înscrierea se poate face online, pe site-ul programului.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *