Lifestyle Stiri

Programele de tip wellbeing tot mai populare printre romani

29 iul. 2016 < 1 min

Programele de tip wellbeing tot mai populare printre romani

Reading Time: < 1 minut

Pana la finalul acestui an, programele de tip wellbeing retreat dezvoltate pentru companiile din Romania, vor inregistra o crestere de 50%.

Tot mai multe companii multinationale adopta programe de tip wellbeing retreat si le ofera ca beneficiu angajatilor. Principalul scop al acestora este combaterea efectelor unui stil de viata alert si imbunatatirea vizibila a bunastarii emotionale a participantilor. Nu mai este un secret pentru nimeni ca sedentarismul si perioadele de stres pot afecta sanatatea fizica si mentala a angajatilor, astfel ca tot mai multe companii implementeaza programe de wellbeing pentru proprii angajati.

“Pornind de la nevoia companiilor de a combate aceste potentiale efecte negative intr-un mod cat mai placut pentru angajati si cu rezultate sustenabile, am dezvoltat in ultimii doi ani o noua categorie de programe corporate de tip wellbeing retreat”, spune Alecsandra Ionita, CEO si wellbeing specialist la SmartExperience, principalul furnizor de programe de tip wellbeing retreat din Romania.  

In prezent, SmartExperience are in portofoliul de wellbeing retreats programe pe teme de nutritie holistica si integrativa, mental balance, dezvoltare personala si arte plastice. In top trei cele mai accesate programe de catre companii sunt: Wellness week, Physical & Mental balance week sau Travel painting. 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: