Marketing Stiri

Publicitatea canalului HISTORY, pe mâna THEMATIC Channels

13 ian. 2017 < 1 min

Publicitatea canalului HISTORY, pe mâna THEMATIC Channels

Reading Time: < 1 minut

Regia de publicitate THEMATIC Channels se va ocupa, începând cu luna februarie, de vânzările de publicitate ale postului de televiziune HISTORY. THEMATIC Channels va fi reprezentantul HISTORY pentru vânzările spot și non-spot, inclusiv pentru conținut sposorizat și sponsorizări de programe.

Parteneriatul strategic încheiat de către A+E Networks UK, grupul care gestionează postul HISTORY, cu agenția de publicitate reflectă obiectivul acestuia de a crește vânzările de publicitate din regiunea EMEA. Acestea au înregistrat o creștere de două cifre, în 2016, ceea ce a determinat grupul să se concentreze în mod deosebit pe zona Europei, Orientului Mijlociu și a Africii. 

„Suntem convinși că THEMATIC ne va ajuta să identificăm și să oferim oportunități chiar mai valoroase pentru HISTORY, brandul nostru de top pe această piață importantă”, declară Luke Duffy, Vice Președinte Vânzări de Publicitate, A+E Networks UK.

Pe de altă parte, agenția aleasă pentru gestionarea vânzărilor de publicitate ale canalului HISTORY mizează pe poziția pe care acesta o ocupă piața de televiziune.

„HISTORY ocupă de patru ani poziţia de lider pe segmentul industriei de divertisment factual în România. Mulţumită telespectatorilor săi tineri şi educaţi, HISTORY deţine una dintre cele mai performante structuri demografice de pe întreaga piaţă TV. Portofoliul THEMATIC Channels asigură clienților de publicitate accesul către publicul premium caracteristic stațiilor tematice internaționale”, spune Radu Budeș, Managing Partner, THEMATIC Channels.

HISTORY s-a lansat în România în anul 2011. De la 1 martie 2017, emisiile locale HISTORY și HISTORY HD vor fi transmise simultan, permițând telespectatorilor versiunii HD să se bucure de întreaga gamă de programe dedicate. Postul de televiziune este în prezent disponibil în peste 5,3 milioane de locuințe în România, prin intermediul Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV și Orange TV.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: