CSR Stiri

Pizza Hut şi PHD dau speranță celor diagnosticați cu boli incurabile

14 iun. 2017 < 1 min

Pizza Hut şi PHD dau speranță celor diagnosticați cu boli incurabile

Reading Time: < 1 minut

Pizza Hut și Pizza Hut Delivery au început, încă din luna februarie a acestui an, o colaborare cu organizația non-profit HOSPICE Casa Speranței care face eforturi pentru a schimba în bine viețile celor care trăiesc cu o boală incurabilă, astfel încât aceștia să se bucure în demnitate de fiecare clipă, alături de cei dragi.

Proiectul realizat de Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și HOSPICE Casa Speranței are ca scop susținerea serviciilor de îngrijire paliativă acordate gratuit de organizație copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile. Parteneriatul constă în donarea a câte un leu din fiecare Pizza Europeană, de mărime medie și mare, pe orice tip de blat, vândută în restaurantele Pizza Hut și Pizza Hut Delivery din România.

Cu sprijinul Pizza Hut și Pizza Hut Delivery, organizația HOSPICE Casa Speranței, care până acum a fost alături de peste 22.000 de oameni și de familiile lor, își va putea continua misiunea începută în România acum 25 de ani, de a îngriji cu profesionalism și dăruire pe cei care înfruntă un diagnostic necruțător și de a dezvolta îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, educație, consultanță și îmbunătățirea legislației.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: