Companii Creativitate Stiri

Qreator caută artiști emergenți pentru seria Qollection 2020

04/11/2019 < 1 min read

author:

Qreator caută artiști emergenți pentru seria Qollection 2020

Reading Time: < 1 minut

Qreator by IQOS caută 12 artiști originali pentru colecțiile din 2020, prin platforma Call for Artists, urmând să producă și să lanseze proiectele câștigătoare după conceptul și designul propuse de aceștia. Pe data de 15 noiembrie, vor fi anunțați primii doi câștigători care vor semna colecțiile din ianuarie și februarie 2020.

Creațiile celor 12 artiști, disponibile în fiecare lună, vor fi prezentate pe parcursul anului 2020 prin colectii-capsulă, în ediție limitată, la Qreator by IQOS,  fiecare câștigător fiind recompensate cu un premiu în valoare de 1.000 euro.

Seria Qollection din 2020 invită artiștii din domenii precum design vestimentar, de accesorii și obiecte sau design & tech, să-și înscrie ideile în categoria și tema care îi inspiră. “Resisting fast fashion” – o piesă vestimentară care nu trebuie schimbată la finalul sezonului sau obiecte adaptabile; “Back to the future” – piese inspirate de fuziunea dintre vechi și nou sau obiecte reinventate; “Multi-sense design – un obiect ce activează mai multe simțuri” și “Solve a problem” sunt cele patru teme ale competiției.

Mirela Bucovicean (Molecule F), Răzvan Mercan (Monocult), Tammy (Lelograms) și cei doi artiști care au semnat serii Qollection în 2018 constituie juriului competiției.

Cei interesați își pot înscrie ideea de colaborare în perioada 15 octombrie 2019 – 15 noiembrie 2019, prin completarea formularului online de concurs.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă