Companii Stiri

Radisson Blu Brașov a primit autorizația de construire

15 ian. 2020 2 min

Radisson Blu Brașov a primit autorizația de construire

Reading Time: 2 minute

Hotelul Radisson Blu Brașov, care va fi situat în zona centrului istoric al orașului a primit autorizația de construcție. Proiectul este realizat de către Rara Hotels, parte din RaRa Group, investiția în reamenajarea clădirii fiind de peste 10 milioane euro.

Unitatea hotelieră va dispune de 110 camere, două restaurante, două baruri, o sală de conferinţe, o sală de sport şi un centru spa. 

Lucrările la hotelul de cinci stele vor fi executate de către un antreprenor cu o experiență de peste 25 de ani, în portofoliul său regăsindu-se proiecte pentru multinaționale, cartiere rezidențiale sau relocarea uzinei Ius Brașov.

Proiectul este demarat în scopul dezvoltării serviciilor turistice locale și se dorește a fi livrat până la finalul anului 2021.

“Oraşul este principalul beneficiar al apariţiei acestui hotel şi a impulsului pe care o astfel de investiţie îl poate da în zonă, impuls care ar trebui dezvoltat prin realizarea de proiecte care să ducă la diversificarea serviciilor oferite: parcări, spaţii de evenimente (centru de afaceri, centru de cercetări, centre de expoziţii tematice sau de ştiinţă, săli de spectacole, stadion  etc). Cladirea propusă se va încadra armonios în vecinătatea imediată a amplasamentului. Prin folosirea adecvată a finisajelor alese, fațadele vor aduce valoare estetică zonei”, a declarat arhitectul George Mihalache.

Gestionarea investiției va fi asistată de o echipă formată din specialiști în domeniile : arhitectură/design interior, instalații, dirigenție șantier, project management, sistematizarea circulației, consultanță hotelieră,  alimentație publică, peisagist, marketing și signalistică.

Totodată, se va implementa o strategie de organizare a activităților de aprovizionare și amenajare, astfel încât impactul asupra vecinătăților să fie redus la minimum. În plus, a fost luată în calcul o linie telefonică permanentă pentru recomandări sau reclamații care ar putea apărea în rândul locuitorilor din zonă.

Rara Hotels face parte din RaRa Group, grup deținut de către Răzvan și Ramona Neamțu, care au afaceri în zona HoReCa, imobiliare, construcții și energie.

Foto: © Nadya So | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: