Tech

Radu Dumitru: Top gadget 2013

ian. 16, 2014 2 min

Radu Dumitru: Top gadget 2013

Reading Time: 2 minute

Radu Dumitru este inginer electronist si scrie pe blogul sau, nwradu.ro,despre noile tehnologii si felul in care ele ne influenteaza viata de zi cu zi. Scrie review-uri, multe in premiera, la gadget-urile momentului, analize si pareri personale despre noutatile din lumea tehnologiei, dar si despre subiectele importante ale zilei.

 

Smartphone: HTC One

HTC One a fost modelul anului pentru mine. A adus un design extraordinar, cateva artificii software foarte utile si, desi nu este perfect, a aratat ca poti face un telefon elegant si performant in acelasi timp. Concurenta nu a stat nici ea degeaba, dar saltul imens facut de HTC prin modelul One fata de generatia anterioara il face pentru mine telefonul anului.

 

 

Tableta: LG G Pad 8.3

Desi as putea opta la fel de bine pentru modele „best-buy” precum noul Nexus 7 2013 sau Fonepad 2 cu 3G, ambele ieftine si bine construite, voi alege LG G Pad 8.3 ca fiind tableta anului: ecran mai mare, hardware foarte performant, design elegant; G Pad 8.3 le are pe toate si le are la un pret acceptabil pentru calitatea sa.

 

 

 

 

 

Laptop: Sony Vaio Pro 13

2013 a fost un an slab pentru laptopuri, majoritatea producatorilor continuand seriile si inovatiile lansate anul trecut cu noi modele. Daca trebuie sa aleg un model lansat in 2013, voi spune Sony Vaio Pro 13, un ultrabook de doar 1,06 kg, foarte elegant si cu hardware rapid. Ca o functie inedita, incarcatorul sau de priza poate functiona ca router wireless.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: