Finanțe Stiri

Raiffeisen Bank își simplifică portofoliul de produse

12 dec. 2017 < 1 min

Raiffeisen Bank își simplifică portofoliul de produse

Reading Time: < 1 minut

Începând de anul viitor, Raiffeisen Bank nu va mai oferi servicii de tranzacționare cu acțiuni, titluri de stat și alte instrumente financiare intermediate pe piața bursieră, în numele și pentru clienții săi.

“Continuam eforturile de simplificare a activității bancare, în special în contextul noilor reglementări europene care au ca efect creșterea complexității și a costurilor aferente serviciului de tranzacționare de instrumente financiare, în condițiile în care cererea pentru astfel de produse rămâne modestă pe ansamblul pieței locale. Vom continua să oferim clienților noștri fondurile de investiții administrate de Raiffeisen Asset Management și servicii dedicate segmentelor Premium și Private Banking”, a spus James Stewart, vicepreședintele pentru Trezorerie și Piețe de Capital al Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank va facilita transferul către entități specializate ale grupului Raiffeisen pentru clienții instituții financiare și pentru clienții persoane fizice cu portofolii individuale mari.

“Vom continua să fim activi pe piața de oferte publice inițiale și secundare, cât și în tranzacțiile de private equity și M&A, domenii unde observăm o cerere în creștere și avem expertiză de calitate și experiență semnificativa”, a precizat James Stewart.

În perioada imediat următoare, clienții care utilizează produse și servicii Raiffeisen Bank din categoriile menționate vor fi informați individual despre soluțiile și termenele de transfer ale portofoliilor proprii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: