Antreprenori by eMAG Stiri

Professional Women’s Network România invită următoarea generație de antreprenoare la şcoală

27 sept. 2018 2 min

Professional Women’s Network România invită următoarea generație de antreprenoare la şcoală

Reading Time: 2 minute

„Trusa de instrumente pentru antreprenoare la început de drum”, program dezvoltat de Professional Women’s Network România (PWN România), revine pe 2 octombrie cu a şasea ediţie.

Programul dedicat femeilor, care doresc să înceapă o afacere, a fost lansat în primăvara lui 2015, având în prezent o comunitate de peste 100 de absolvente, cu proiecte de afaceri dintre cele mai diverse – de la agricultură, producție și consultanță, la comerț online, retail și activități sportive. Cei aproape 30 de lectori implicați pro bono în proiect şi echipa Pilonului de Antreprenoriat din cadrul asociaţiei au contribuit până acum cu peste 500 de ore de voluntariat pentru a asigura participantelor un cadru practic și aplicat de învățare.

Trusa de instrumente pentru antreprenoare la început de drum este unul dintre programele noastre reprezentative, care reflectă obiectivul asociației PWN România de a susține și încuraja ascensiunea femeilor în leadership, fie în corporații, fie în zona antreprenorială, prin efortul voluntar al unor profesionişti apreciaţi în domeniu”, spune Virginia Oțel, Președinta PWN România. „În ceea ce ne privește, ne propunem în acest an să ducem Pilonul de Antreprenoriat la următorul nivel, inclusiv printr-o componentă de mentorat dedicată absolventelor de la Trusă, pentru a răspunde astfel nevoilor tot mai complexe exprimate de comunitatea noastră”. 

Ioana Rențea, Vicepreședinta Pilonului Antreprenoriat din cadrul PWN România, adaugă: „În ultimul timp, vedem tot mai multe preocupări și programe de educație antreprenorială, iar acest lucru ne bucură, fiind benefic pentru sănătatea mediului de afaceri românesc. În cazul nostru, vorbim nu doar despre un program educațional, ci despre o întreagă comunitate de antreprenoare – la început de drum sau în primii lor ani de activitate, care are acces la know how-ul și resursele partenerilor și asociației noastre. Ceea ce a început acum mai bine de doi ani cu câteva idei pe o foaie de hârtie, a devenit acum o comunitate închegată, cu multe poveşti de succes. De fiecare dată, reluăm cu drag acest proiect”.

Acest program de educație antreprenorială cuprinde 12 module, și anume: Strategie antreprenorială, Planul de Afaceri, Aspecte juridice, Management financiar, Brand personal, Marketing, Marketing Online, Vânzări, Negociere, Finanțarea afacerii, Conducerea afacerii și Prezentarea afacerii (un modul final, în care participantele își pot prezenta propriul plan de afaceri în fața unui juriu de oameni de afaceri cu experiență).

Detalii suplimentare despre Pilonul de Antreprenoriat sunt disponibile pe pagina de LinkedIN și în filmul despre comunitatea de absolvente.

Trusa de Instrumente pentru Antreprenoare la Început de Drum, pe scurt:

Eligibilitate și înscriere

 • Femei antreprenor aflate la început sau care se gândesc să facă tranziția de la viața corporatistă la viața antreprenorială. 
 • Pentru înscrieri, trimiteţi un email la entrepreneurship@pwnromania.net, până pe 1 octombrie.

Efortul de învățare implicit

 • În jur de 5-6 ore pe săptămână de participare, învățare, schimb de idei și networking. 

Detalii de organizare

 • Programul începe pe 2 octombrie cu modulul de Strategie Antreprenorială.
 • Seminariile au loc între orele 18.30 și 21.00, în zilele de marți și joi.

Costuri de participare

 • Pentru întregul program
 • 400 RON pentru membrele comunității PWN România
 • 700 RON pentru non membre
 • Cost per seminar
 • 50 RON pentru membrele PWN România
 • 75 lei pentru non membre

Parteneri

Garanti Bank şi LLP Group

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: